Flexi - свобода на повідцю

Flexi - свобода на повідцю

Для господарів собак по всьому світу повідці-рулетки Flexi стали №1 і компанія пишається тим, що відзначилася званням одного з брендів століття. Flexi сьогодні - це 46 років досвіду, 8 колекцій, експорт в 91 країну світу, 154 види рулеток.

Німеччина стала батьківщиною створення і виробництва цих унікальних повідців-рулеток, якими зараз користуються мільйони задоволених господарів собак. Унікальна технологія, комфорт у використанні, високоякісні матеріали та ексклюзивна ручна збірка - ось те, що робить повідці-рулетки Flexi досконалими.

Унікальні переваги повідців-рулеток полягають у свободі як для собак, так і для їх господарів.  Собака може вільно рухатися, і при цьому бути на повідцю. З амуніцією Flexi господар може контролювати тварину постійно, не дивлячись на довжину повідця. 

Звання лідера галузі Flexi підтверджує своїми запатентованими високотехнологічними системами та численними авторськими інноваціями.

Колекції Flexi створюються в класичному, спортивному, модному та елегантному стилях. Кожна з моделей проходить понад сто перевірок якості, тим самим забезпечуючи безпеку використання і максимальну свободу руху вихованця. Різноманітний асортимент оцінять навіть найвибагливіші господарі собак. Можна вибрати повідець з тросом або стрічкою, який ідеально підійде саме вашому собаці, виходячи з ваги, розміру і темпераменту вихованця.

Головні принципи Flexi - це контроль та надійність. Завдяки завжди злегка натягнутій стрічці або тросу, а також вбудованій гальмівній системі, повідець Flexi керується однією рукою, а господар завжди тримає собаку під контролем. Таким чином людина та собака надійно взаємодіють один з одним. 

Flexi дозволить вам та вашому улюбленцю оптимально насолодитися прогулянкою: вам не потрібно буде регулювати трос/стрічку вручну, Flexi регулює це автоматично. Повідці не провисають тому, що вони завжди знаходяться під легким натягом, завдяки чому трос/стрічка залишаються чистими. 

  Безмежна свобода завдяки геніальній інновації:

  • Ви хочете зупинити свою собаку? Просто натисніть кнопку гальм.
  • Ви хочете дозволити своїй собаці гуляти? За допомогою функції стоп-стоп встановіть повідець на будь-яку бажану довжину.
  • Трос або стрічка надійно розмотуються і змотуються, ніколи не провисаючи.

За допомогою вбудованої гальмівної системи господар в будь-який момент може управляти собакою.

1.jpg

Основне положення рулетки

Ви тримаєте повідець за ручку, при цьому трос або стрічка, не провисаючи, м'яко розмотується і змотується.

Собака має максимальну свободу руху.

2.jpg

 Короткочасна зупинка

 При натисканні на кнопку гальмування, вільний біг собаки на час припиняється.

3.jpg

 Довготривала зупинка

 Для того, щоб зафіксувати повідець на довгий час, необхідно натиснути кнопку гальмування вниз і великим пальцем перемістити важіль довготривалої зупинки вперед.

 Для розблокування - потягнути великим пальцем назад.

 Цю функцію радимо використовувати тільки тоді, коли собака повинна йти в ногу з господарем.


Рекомендації до безпечного використання

  1. Повідець Flexi забезпечує високий ступінь комфорту та безпеки для вас та вашого собаки. З усім тим, будь ласка, користуйтеся повідцем-рулеткою належним чином!

  2. Ніколи не прив’язуйте тварину до нерухомих предметів за допомогою повідця-рулетки Flexi. На цьому повідцю можна тільки вести собаку.

  3. При прогулянці з повідцем-рулеткою Flexi, тримайте його завжди в руці, та ні в якому випадку не фіксуйте на тілі.

  4. Не хапайтеся за трос/стрічку, так ви можете поранитися.

  5. Не накручуйте трос/стрічку навколо яких-небудь частин тіла. Можливе травмування.

  6. Разом з нашийником завжди користуйтеся доданою запобіжною петлею. Якщо нашийник раптово порветься, запобіжна петля не дозволить тросу/стрічці швидко змотатися та нанести травму.

  7. Регулярно перевіряйте нашийник вашого собаки на наявність пошкоджень.

  8. Ведіть собаку біля ніг, коли поблизу знаходяться інші люди та тварини. Для цього ви можете використовувати функцію довготривалої зупинки.

  9. Використовуйте функцію довготривалої зупинки тільки у випадках, коли ви хочете вести собаку на короткому повідцю поряд з собою.

  10. Дітям не рекомендується використовувати повідці Flexi.

  11. Будь ласка, ніколи не відкривайте корпус – натягнута зворотна пружина може нанести травму людині.

  12. Перед кожним використанням оглядайте повідець Flexi на зносостійкість. Навіть найякісніші матеріали схильні до природного зносу. Сильна зносостійкість або пошкодження, наприклад, в результатів укусів – можуть призвести до пошкодження тросу/стрічки. В цьому випадку використання повідця Flexi потрібно припинити. 

Ось, що пишуть задоволені клієнти по всьому світу:

Анна П.: «Я вважаю Flexi дуже хорошим повідцем для собак. Він досить міцний, добре лежить в руці та легкий - важко повірити, що такий маленький повідець настільки зручний та надійний!»

Сергій М.«Добре продуманий, простий у користуванні повідець, який я купив 2 місяці тому і з того часу щодня використовую. Ми купили його для нашого майже 2-річного енергійного лабрадора вагою 38 кг. Враження якнайкращі!".

Андрій Н.: «Я можу сказати, що я повністю задоволений повідцем, у мене лабрадор близько 35 кг, який може бути досить активним, але завдяки повідцю я обов'язково піду на прогулянку по місту з моїм улюбленцем знову, оскільки повідець надійно тримає собаку, і в мене більше немає відчуття, що він може порватися».

Роман В.«Супер повідець! Я купив його для свого французького бульдога, він тримає під контролем собаку у всіх ситуаціях. Якщо вам потрібно реагувати в поспіху,  з блискавичною швидкістю, повідець зможе впоратися з усіма ситуаціями. Я можу порекомендувати повідець Flexi беззаперечно, і мій собака теж».

Оксана Р.: «Дуже хороший, легкий повідець, має відмінну якість виготовлення, всі рухомі частини дуже добре зроблені, міцний матеріал, і дуже легкий в руці».

Владислав П.: «Відмінна колекція Flexi New Neon. Тепер я розумію, наскільки це красиво блищить і відбивається в темну пору року, плюс це забезпечує безпеку для мене і собаки. Я завжди використовую оригінальні повідці Flexi і якістю дуже задоволений».

Flexi: «Ми виробляємо тільки один вид товару, але він найкращий»!