Як забезпечити безпечне перевезення улюбленця

Як забезпечити безпечне перевезення улюбленця

Коли ми плануємо поїздку вихованця, перше, про що думаємо, це безпека і комфорт. Наступним кроком, буде вибір переноски для тварини.

Найчастіше для подорожі, ми можемо користуватися різними видами транспорту, тому ідеальним варіантом буде бокс, відповідний для перевезення у всіх видах транспорту. Контейнери для перевезення італійської компанії Stefanplast будуть універсальним рішенням, яке задовольнить усі вимоги господаря собаки або кота.

Вже понад 50 років компанія Stefanplast виробляє продукцію з високоміцного АБС-пластика, яка володіє високою якістю, де використовуються новітні технічні та дизайнерські розробки.

Перенесення Stefanplast Gulliver IATA відповідають стандартам міжнародних перевезень тварин в автомобілі, поїзді, літаку і на кораблі. Ви можете вибрати контейнер, який підійде саме вашому вихованцеві. В асортименті перенесень Stefanplast Gulliver IATA є моделі різних категорій, для тварин від 1 до 50 кг. Контейнери розроблені, так, щоб тварина почувалася комфортно, могла стояти в повний зріст, посидіти, розвернутися і прийняти інше зручне положення. Міцний і надійний пластиковий каркас захищає від непотрібних зовнішніх взаємодій з твариною, має хорошу вентиляцію і якісну фурнітуру.

Дверцята контейнерів Stefanplast Gulliver IATA зроблені з якісного нержавіючого металу, кожна, оснащена спеціальним замком-защіпкою, який перешкоджає випадковому відкриттю дверей в дорозі. На двері кріпиться спеціальна поїлка / годівниця для тварини, а також є відсік для зберігання корму. У комплект входять болти для надійного кріплення верхньої та нижньої частини контейнера.

Зверху в переносці є дуже зручна ручка для управління боксом в русі. Додатково перенесення може комплектуватися 4-ма поворотними колесами на 360 ° для кращої маневреності. Спеціальні ремені безпеки гарантують відмінну стійкість всередині автомобіля.

Щоб забезпечити безпеку та комфорт тварини, і для спокою господаря, рекомендуємо заздалегідь придбати переноску Stefanplast, щоб ваші улюблені вихованці спокійно перенесли поїздку.