Наші улюблені Йоркширські тер'єри

Наші улюблені Йоркширські тер'єри

ADVANCE YORKSHIRE

Історія цих, воістину, чудових собак починається ще з 1800-х років. Спочатку порода мала назву «шотландський тер'єр». Після того, як собаки цієї породи були завезені в Англію, почався період розквіту Йоркширських тер'єрів. Що найцікавіше, батьком породи вважається пес Хаддерсфілд Бен, який став чемпіоном з ловлі щурів і виграв на різних виставках понад 70 нагород. Також Йорки стали першою породою, за якою закріпилося звання собака-терапевт. Їх особлива здатність віддавати позитивну енергетику і сьогодні радує своїх господарів.

У ХIX столітті Йорки відзначилися званням елітної породи, ставши улюбленцями англійської королівської сім'ї. Представники породи стали переможцями різних статусних виставок і їх популярність поширилася далеко за межі Англії. Дуже скоро Йорки стали зірками Голлівуду, виступали в різних телевізійних шоу-програмах. У штаті Огайо встановлений пам'ятник на честь унікальних особливостей Йоркширських тер'єрів.

Йорки чудові компаньйони, які обожнюють свого господаря і будинок, відрізняються бадьорістю, доброзичливістю, допитливістю і енергійною поведінкою. Наперекір своїм мініатюрним розмірам, ця собачка обожнює рух і швидкість, а її, часом незвичайні трюки, заслуговують оплесків. Смішні звуки, які видають Йорки, змусять посміхнутися кожного і гарантують позитивний настрій на довгий час.

Йорки комфортно себе почувають в квартирі, але також люблять і прогулянки на свіжому повітрі. Візитною карткою породи є їх красива шовковиста шерсть, яка по структурі нагадує людську волосину. Щоб зберігати їх природну активність і красу, звичайно ж, необхідно збалансоване харчування, яке безпосередньо впливає на розвиток і підтримку здорового функціонування всього організму Йорків.

З огляду на всі особливості породи, іспанським виробником Affinity Petcare, був розроблений збалансований повнораціонний корм супер-преміум класу ADVANCE YORKSHIRE, який задовольняє особливі харчові потреби Йорків.

Нова, вдосконалена формула, ADVANCE YORKSHIRE збагачена активними імуноглобулінами, натуральними антиоксидантами, фруктовими олігосахаридами і є прикладом здорового харчування:

  • Основні інгредієнти - курка і рис, забезпечують оптимальне здоров'я і функціонування кишечника.

  • Ідеально продуманий розмір гранул корму підтримує здоровий стан зубів і забезпечує профілактику появи зубного каменю.

  • Зелений чай забезпечує свіжий подих.

  • Яблучна клітковина полегшує травлення.

  • Профілактику здорового серця забезпечує таурин.

  • Риб'ячий жир, Омега 3 і Омега 6 підтримують здорову шкіру і блискучу шерсть.

  • ADVANCED PROTEIN SYSTEM - забезпечує оптимальний рівень протеїнів для підтримки ідеальної фізичної форми.

  • Приголомшливий смак - завдяки дегідрованій шинці та  зеленому яблуку, забезпечує чудовий апетит.

               imgonline-com-ua-Resize-Q1lquOo0hdF6HxN.jpg             imgonline-com-ua-Resize-9PcBTVGZ0Iq.jpg



Ми рекомендуємо ADVANCE YORKSHIRE, як чудовий корм, який забезпечує улюбленому вихованцеві правильний баланс між здоровим і смачним.